Rádi byste se pustili do podnikání? Dobře děláte. Nejenže budete pány svého času, ale bude-li se vám dařit, tak přispějete i k vytváření nových pracovních míst, čímž posílíte ekonomiku tohoto státu! I z toho důvodu by podnikatelé a živnostníci měli mít tu nejvyšší možnou podporu! Naštěstí existují instuituce, kde se jim jí dostane.

Tímto ovšem nezastíráme, že vaše cesta se na některých místech trošku zaklikatí a tu a tam se na ní objeví nějaká ta překážka. To k byznysu bohužel patří. Z toho důvodu podnikání není pro každého. Jste-li ale otevřeni výzvám a neodradí-li vás nějaký ten počáteční neúspěch, tak proč ne? Pokud máte nápad a domníváte se, že jej dokážete prodat, směle do toho.

Chybí vám počáteční kapitál?

Většina podnikatelských aktivit se neobejde bez vstupního kapitálu. Kvůli němu se většina začínajících podnikatelů, nedisponují-li vlastními úsporami, musí zadlužit. Na trhu naštěstí existuje spousta bankovních produktů, které jsou ušity přímo na míru začínajícím podnikatelů, jejichž úroky z nich nesedřou kůži.

Vstupní kapitál není jedinou nutnou investicí!

Vstupním kapitálem to ovšem nekončí. Naopak! Do firmy je zapotřebí investovat prakticky neustále. Obzvláště do té, které se daří. Ta, jíž se nedaří, totiž stejně většinou zbankrotuje. Pro tyto případy je pak také doslova na míru ušit další produkt, který bychom vám rádi představili. Nese název Ferratum, rychlá půjčka, a poskytuje finanční injekci všem podnikatelům, kteří překročili pomyslnou hranici podnikatele začátečníka a vstupují do vod skutečného podnikání.

Velmi rychlá podnikatelská půjčka

Produkt Ferratum je v podstatě velmi rychlá podnikatelská půjčka, jež má pokrýt financování takových aktivit, jež podnikatelům pomohou s rozvojem či expanzí jejich firmy, ať již se jedná o otevření nové pobočky, obchodu či třeba modernizaci výrobní linky. Buďme ale konkrétní.

Podmínky získání rychlé půjčky

Disponujete-li trvalým bydlištěm na území České republiky, zde i déle než rok s obratem vyšším než 600 000 korun podnikáte, máte velkou šanci, že dosáhnete na finanční injekci ve výši až 1 300 000 korun se splatností až 18 měsíců! Dokážete si představit, jak byste s těmito prostředky naložili? Zřejmě ano. Cesta k nim je přímá a nikde se neklikatí. Ke schválení žádosti, jejíž sepsání vám navíc nezabere dobu delší než pět minut, dokonce ani nepotřebujete žádné kreditní skóre. Rozhodující je jen cash flow na vašem podnikatelském účtu.

Tak neváhejte! Jedině firma, do níž budete investovat, se bude i rozvíjet a prosperovat. A prosperující firmy tento stát potřebuje jako sůl. Buďte proto jednou z nich!