Jsou chvíle, kdy je zapotřebí finanční hotovost teď a hned. Pokud nemáte určitou rezervu na horší časy, pak můžete mít problém. Zkuste se podívat, jak to řeší například jinde ve světě. Téměř všude už klienti využívají jeden druh půjčky, která k nám přišla ze Spojených Států.

Také patříte k věčným optimistům? Pak vás třeba ani nenapadlo, že by se mohlo ve vašem životě stát něco, co by ho mohlo změnit k horšímu. A nemusí jít přímo o životní katastrofy. Stačila by taková věc, jakou je například odchod vašeho plechového miláčka na věčnost. Jednoduše řečeno – porouchá se vám auto a oprava už není možná. Buď by byla příliš nákladná, nebo zjistíte, že vlastně přišla ve chvíli, kdy stejně chcete změnit model vašeho vozu. Pokud nemáte dostatečné finanční rezervy, tak bude výměna asi docela obtížná. A v dnešní době je docela problém být bez automobilu.

V této chvíli vám podává pomocnou ruku nebankovní americká hypotéka. S jejím přispěním si můžete pořídit vozítko, po kterém jste vždy toužili. Tento finanční produkt je velice oblíbený zejména v Americe, protože není podmíněný vysvětlováním, nač budete peníze potřebovat.

Kromě toho je velkou výhodou i rychlost, se kterou budete mít finance k dispozici. Nebankovní americkou hypotéku mohou získat i klienti, kteří mají záznamy v některém z registru dlužníků.

Pokud jde jen o nějakou drobnost, pak můžete počítat s úrokem od čtyř procent ročně.

U závažnějších záznamů, které je také možné akceptovat, se bude jednat o sedmiprocentní úrok.

Podrobnosti se ale dozvíte poté, co vyplníte on-line žádost a vyfotíte dvakrát exteriér, a navíc každou místnost v domě, kterým budete za hypotéku ručit. Nebo můžete nabídnout třeba pozemek nebo rodinný hotel. Z vaší nemovitosti můžete získat až sedmdesát procent z její odhadní ceny. Splácet se dá v některých případech až po dobu třiceti let, což zaručuje, že budou tyto splátky nízké, a tedy rodinným rozpočtem akceptovatelné. Stále se nemůžete rozhodnout?

Tak se zatím jen nezávazně poptejte. Předem totiž nebudete platit ani korunu. I v tomto ohledu se pozná solidnost poskytovatele. Zkrátka vás do ničeho netlačí.