980x296_pul

Poskytovatel nebankovních půjček, společnost TOMMY STACHI s.r.o., přišla na trh s novou akcí, která nese název Poctivcům ½ úroku zpět. S její pomocí chce odměnit své klienty za řádné splácení, a zároveň k němu chce motivovat ty, kteří své závazky plní se zpožděním.

O akci Poctivcům ½ úroku zpět

V rámci této akce se můžete těšit na zajímavé finanční odměny, které Vám budou při svědomitém splácení vypláceny každý půlrok, a to v postupně se navyšujících částkách. Pokud budete poctivcem po všechna půlroční období, součet odměn, které jste v průběhu splácení získali, se bude rovnat polovině všech zaplacených úroků! Jistě Vás také potěší, že v případě pozdní splátky neztrácíte možnost získat alespoň část úroků zpět. Sice je nedostanete v daném půlročním cyklu a následně budete začínat od výše první odměny, ale pokaždé budete mít možnost se polepšit!

Podmínky pro získání odměny

Akce mohou využít jak noví, tak i stávající klienti, kteří si svou současnou půjčku refinancují. V obou případech se musí jednat o Snadnou půjčku ve výši 5 000 – 150 000 Kč se splatností 18 – 36 měsíců, která bude sjednána v období od 1. 2. 2017 do 31. 3. 2017. Akce se nevztahuje na VIP půjčky. Pro získání odměny je potřeba řádně dodržovat splátkový kalendář.

Stručně a jasně o společnosti TOMMY STACHI

Česká společnost TOMMY STACHI s.r.o. si již dlouhou dobu hájí své čestné postavení na trhu spotřebitelských úvěrů, které si dokázala vybudovat v průběhu 12 let od doby, kdy se poprvé objevila na trhu. Mezi výhody Snadné půjčky, která je jejím hlavním produktem, patří rychlost a jednoduchost vyřízení, žádné skryté poplatky, předčasné splacení zdarma, bezúčelnost a možnost získat peníze v hotovosti do 20 minut, v případě online sjednání půjčky do 24 hodin od podpisu smlouvy. Od společnosti můžete očekávat individuální přístup, férové jednání a dodržování zásad bezpečného poskytování půjček, tzn. přísné ověření Vaší bonity. Zároveň se můžete těšit na další zajímavé akce jako je například Tisícovka za kámoše, díky které můžete získat za každého doporučeného kamaráda 1 000 Kč!