Ocitli jste se v tíživé finanční situaci a hledáte řešení, které vám pomůže rychle a bez zbytečného papírování? Ať už potřebujete peníze na zaplacení letního tábora pro děti, nutnou stomatologickou úpravu zubů, pořízení nového telefonu, nebo vám chybí peníze na uhrazení čtvrtletní jízdenky do zaměstnání či cokoli jiného, pomůžou vám půjčky bez doložení příjmů. Jde o typ půjček, kdy není nutné dokládat výši vašeho příjmu.

S něčím takovým se u běžných bankovních společností nesetkáte. V jejich případě se půjčky dočkáte s výrazně vyšším časovým rozdílem. Banky chtějí jak doložení příjmů, tak doložení vaší totožnosti, mnohdy také budete potřebovat ručitele, nebo svou schopnost splácet zavázat jiným způsobem.

Pro koho jsou půjčky bez doložení příjmu určeny?

Tento typ finančního produktu nabízí nebankovní společnosti všem, kdo nemohou nebo nechtějí dokládat svůj měsíční příjem, i když jej pravidelně mají. Jde kupříkladu o rodiče na mateřské nebo rodičovské dovolené, důchodce, ale využít ji mohou i zaměstnanci nebo osoby samostatně výdělečně činné. Je důležité, abyste měsíční příjem měli a měli díky němu peníze na splátky, na kterých se s danou společností dohodnete.

Abyste půjčku získali, je nutné, abyste splňovali pár podmínek. Je to:

  • dosažený věk alespoň 18 let
  • trvalý pobyt v České republice
  • dostatečná bonita (ohodnocení) žadatele

Požádat o nebankovní půjčku je snadné

Nejste ve světě internetu příliš zběhlí? Nebo jste o půjčku on-line nikdy nežádali a máte z takovéto žádosti obavu? Není k tomu důvod. Žádat o půjčku je snadné, stačí, abyste vyplnili krátký on-line formulář. Ten projde schvalovacím procesem a v případě schválení žádosti dojde k on-line akceptaci úvěrové smlouvy. Poté už následuje samotné vyplacení peněz. Vše je rychlé, snadné a srozumitelné i těm osobám, které se nepohybují nejen na internetu, ale nerozumí ani problematice bankovních a nebankovních úvěrů.

Kde požádat o půjčku bez doložení příjmů?

Dostatek nabídek a jejich přehledné seřazení najdete na webových stránkách ČeskéPůjčky.cz. Nejlepší je vždy uvést si názorný příklad, proto uvedeme hned tři, které vám znázorní, jak může vaše půjčka vypadat.

Zvolit si můžete např. malou HyperPůjčku. Získáte díky ní 500 Kč – 4 500 Kč. Splácet budete moci po dobu 1 – 45 dnů, záležet bude jen na vás.

Další možností je Ferratum půjčka od FerratumBank. Tu využijí ti, kteří potřebují půjčit vyšší obnos peněz. Její rozsah je 500 Kč – 10 000 Kč se splatností 7 – 45 dnů. Tato půjčka už vám dovolí pokrýt i náročnější finanční vydání.

Jestliže potřebujete ještě více peněz, vaše potřeby pokryje Česká spořitelna půjčka od České spořitelny. Tady si můžete vypůjčit od 20 000 Kč do 700 000 Kč. Splatnost je přijatelná, dle svých finančních možností si zvolíte období od 12 – 84 měsíců.

Z těchto uvedených příkladů si zajisté vybere každý zájemce o půjčku bez doložení příjmů. Nezbývá, než vyplnit formulář se žádostí o úvěr, vyčkat na její schválení a akceptaci úvěrové smlouvy a následnou výplatu financí.