Pokud jste se ocitli v tíživé finanční situaci a rozhodli jste se vzít si nebankovní půjčku, važte pečlivě své další kroky. Pokud máte momentálně hluboko do kapsy a v bance vám nepůjčí, zaměřte se na nebankovní půjčky bez poplatku předem. Vaše žádost vás tak nepřipraví o možná poslední peníze. Dobrých důvodů pro tyto půjčky je více – na trhu se pohybuje mnoho nedůvěryhodných nebo přímo podvodných společností, které od vás poplatek za vyřízení žádosti sice inkasují, ale nikdy vám nepůjčí ani korunu.

Nebankovní půjčky bez poplatku předem však samozřejmě nejsou samy o sobě zárukou, že si půjčujete výhodně a bezpečně. Co se poplatků týče, je dobré si pečlivě pročíst všeobecné obchodní podmínky úvěrové společnosti a také její ceník. Poplatky někdy mohou dosáhnout závratné výše a spolu s pokutami za nedodržení splatnosti se mohou proměnit v dlouhodobou noční můru, která vás může zcela zruinovat. Všímejte si proto nejen výše úrokové sazby, ale i RPSN (roční procentní sazby nákladů), protože právě v ní se poplatky za správu úvěru a za vyřízení žádosti ukrývají.

Pokud na stránkách společnosti, která nabízí nebankovní půjčky bez poplatků předem, tyto údaje a dokumenty nenaleznete, raději se jí okamžitě vyhněte a zkuste zažádat o půjčku jinde. Jako nejlepší nebankovní půjčku bez poplatku předem vám doporučujeme Hypopůjčku. Tato americká nebankovní hypotéka vám může být poskytnuta bez doložení příjmů, bez kontroly v registrech dlužníků a bez ručitele. Použít ji přitom můžete jako neúčelový úvěr naprosto k čemukoli. Má velmi nízkou úrokovou sazbu i RPSN, navíc si splátky můžete rozložit až na 20 let, a snížit tak jejich výši. Rychlé je i její vyřízení. Na úvěrové kalkulačce si nastavíte zcela dle svých potřeb parametry půjčky (doba splácení, výše půjčky) a pak stačí vyplnit krátkou online žádost. Vše je samozřejmě bez poplatků předem.

 

Pro její vlastnosti můžete Hypopůjčku využít i ke konsolidaci půjček nebo – pokud už došlo na nejhorší – k vyplacení z exekuce. Učinily to již stovky lidí před vámi.