Platební morálka je pro nás důležitá při výběru podnájemníků do našeho bytu, při volbě zaměstnanců, chce-li od nás někdo půjčit peníze nebo třeba v případě, že po objednavatele něco vytváříme, poskytujeme mu služby, ale zatím nám složí jen zálohu a zbytek bude doplácet, jakmile bude dílo hotovo.

To je jen pár příkladů, kdy můžeme využít informace z centrální evidence exekucí. Ve skutečnosti je jich mnohem více a jsou závislé na naší situaci.

By: Pictures of Money

Získejte přehled o exekucích rychle a zdarma

Exekuce bohužel postihují stále více obyvatel naší země. Může za to snadné získání vysokých půjček, bez ohledu na to, jaké jsou příjmy žadatele, ale také ztráta zaměstnání, nebo třeba několik nešťastných náhod jdoucích za sebou, které jedinci naprosto změní život.

Na internetových stránkách Kontrolaexekuce.cz se nachází zprostředkované informace z centrální evidence exekucí. Abyste k nim získali přístup, není nutné registrovat se, nebo zdlouhavě čekat. Stačí uvést jméno a příjmení osoby, o jejíž výpis exekucí máme zájem a datum narození nebo IČO v případě, že jde o společnost, odkliknout souhlas s podmínkami služby a informace jsou nám ihned k dispozici.

Kliknutím na buton Zkontrolovat se vám zobrazí údaje k osobě či společnosti, kterou chcete prověřit a cena, kterou vás informace budou stát. Jde o zanedbatelnou částku, když si uvědomíme fakt, kolik starostí a potíží nám může ušetřit.

Důvěřivost se nevyplácí

Kontrolaexekuce.cz je výbornou prevencí, jak předejít problémům s přáteli, zaměstnanci, obchodními partnery… I když se vám mnohdy jeví ten, s nímž chcete spolupracovat jako důvěryhodný, vždy je lepší být obezřetný. I tady platí pořekadlo: „Důvěřuj, ale prověřuj.“ Nenechte se vtáhnout do nepříjemných situací a zajímejte se o užitečné informace z centrální evidence exekucí. Díky ní nikdy neprohloupíte.