Nabídky nebankovních půjček se na nás valí ze všech stran. Pro laika není snadné rozpoznat, jaká je pro něj výhodná a na co si dát pozor. Naštěstí na trhu existují společnosti, které nabízejí peníze za bezpečných a výhodných podmínek. V tomto článku vám vysvětlíme, co to je revolvingový úvěr, na co se hodí a jak ho čerpat.

Většina z nás zná pojem kontokorent. Jedná se o krátkodobý typ úvěru svázaný s vaším osobním účtem v bance. Zjednodušeně řečeno vám umožňuje jít do mínusu s tím, že v momentě kdy peníze splatíte (například tak, že vám přijde výplata) můžete peníze čerpat znovu. Revolvingový úvěr, na rozdíl od kontokorentního, je v principu podobný, ale finance si půjčujete účelově. Opět platí, že jakmile své závazky uhradíte, můžete si opakovaně půjčit a to až do výše sjednaného limitu. Jeho využití je proto ideální pro situace, kdy nevyjdete s penězi na konci měsíce a je potřeba zaplatit složenky.

Screenshot - 5.1.2015 , 19_59_08

Od peněz na účtu vás dělí jen jedna SMS

Revolvingový úvěr nabízí i společnost Everyday Finance. V produktu EverydayPlus máte na výběr z úvěrovových limitů od 2000 Kč až do výše 12 000 Kč. Stačí vyplnit jednoduchou žádost online, počkat na potvrzení a mít pravidelný měsíční příjem. Po vaší registraci je schválen váš úvěrový rámec a můžete začít využívat všech výhod flexibilní půjčky. Pokud cítíte, že potřebujete peníze, stačí poslat SMS s částkou, kterou chcete půjčit. Čerpat půjčku lze kromě SMS také online. Prakticky v reálném čase vám dorazí peníze na váš účet. Pokud jste jednorázovou půjčkou nedosáhli hodnoty sjednaného úvěrového stropu, můžete čerpat další částku. Do konce následujícího měsíce musíte splatit vždy pouze 1/3 svých závazků. Průměrný čas na splacení úvěru je celých 45 dní. Jednou měsíčně také obdržíte výpis k revolvingovému úvěru s instrukcemi pro uhrazení otevřených pohledávek. Uzavření EverydayPlus flexibilní SMS půjčky je celkově bez poplatků, jediné peníze, které zaplatíte navíc, je úroková sazba 20 % měsíčně z dlužené částky.

Nebankovní instituce, na rozdíl od bank, neprověřují vaši historii v registru dlužníků a razí osobní přístup ke každému klientovi. Peníze máte na vašem účtu rychle a bez zbytečných formalit. Jakmile se stanete zavedeným klientem, stačí zaslat SMS a ihned čerpat drobnou půjčku. Nechte si poradit od odborníků v EverydayPlus a nalezněte řešení své svízelné finanční situace ještě dnes.