By: Images Money

Obecně vzato je tato finanční pomoc krátkodobá nebankovní zápůjčka peněz. Patří mezi produkty, jenž se v dnešní společnosti řadí do kategorie spotřebitelských půjček. Poskytuje se od 500 Kč až do výše 5. 000 Kč. Splatnost půjčky pak bývá zpravidla v rozmezí 7 až 30 dnů. Doba splatnosti závisí na tom, kolik peněz si půjčíte.

Smysl a účel toho specifického produktu

Hlavním smyslem půjčky do výplaty je to, že když máte některý měsíc větší výdaje, tak to vyřešíte jednoduchým a vstřícným způsobem. Třeba, když musíte zaplatit nečekané drobné opravy, větší nákup a v peněžence, nemáte potřebné finance, vezmete si tento druh spotřebitelské půjčky. Tak získáte, například až 3000 Kč, které Vám chybí. Další měsíc, jakmile dostanete výplatu, tuto půjčku splatíte. A takto Vám je tato finanční výpomoc k dispozici kdykoliv, když se obdobná situace stane znova.

Jednoduché a rychlé vyřízení

  • vyřízení přes internet
  • schválení během několika minut
  • k vyřízení stačí mít aktivní internetové bankovnictví a bankovní účet

Žádosti a formuláře o tyto půjčky dnes najedete přímo na internetových stránkách poskytovatele. Stačí si tedy sednout k počítači, vyplnit pár základních údajů o vaší osobě pro identifikaci a určení bonity. U vybraných poskytovatelů dané specifické krátkodobé půjčky tohoto druhu je nutné poslat 1 korunu, jako ověřovací poplatek. Tento ověřovací poplatek se týká k určení vašeho bankovního konta.

K vyřízení a schválení nepotřebujete navíc velice často ani doklady. Jsou dostupné i bez dokladů. Nemusíte, tak dokládat potvrzení příjmu, daňové přiznání či výpis z rejstříku trestu. Nahlíženo není ani do registru dlužníků, což ušetří strach a obavy osobám v registru dlužníků uvedeným. Vše si tak pohodlně vyřídíte i o obědové pauze.

Stejným způsobem funguje i splácení. Dluh se splácí jednorázovou částkou. Tuto částku zaplatíte převodem na účet, ještě než uplyne doba splatnosti.