Ať už díky zaměstnavateli, onemocnění, nebo nečekaným výdajům, jste se možná poprvé, nebo taky opakovaně dostali do situace, kdy potřebujete nutně půjčit menší obnos peněz? Pokud nemáte nikoho, na koho byste se mohli obrátit a na pár dnů si peníze vypůjčit, nabízí se možnost využít promo akcí zavedených společností, které nyní poskytují první půjčku zdarma a bez poplatku!

Získejte půjčku rychle a bez úroků

Bankovní společnosti většinou nepůjčují nízké částky a vyřízení půjčky trvá poměrně dlouho. Neřeší to tak případ, kdy potřebujete peníze skutečně hned a např. jen do doby, než dostanete výplatu. Proto jsou tady následující půjčky:

Půjčka bez úroku od 500,–Kč až do výše 5.000,–Kč je nabízena např. u společnosti Zaplo půjčka. Schválení je rychlé a peníze vám přijdou na účet už za několik minut. Na její úhradu budete mít čas do 30 dnů.

Sumu od 500,–Kč do 4.000,–Kč poskytne CreditON. Na první půjčce můžete ušetřit až 1.020,–Kč! Do 30 dnů vracíte tu stejnou částku, kterou jste si vypůjčili. Dostanete slevový kupón v hodnotě 100%.

Další půjčka bez úroku je k dispozici i od společnosti Kredito24. Poskytnou vám 1.000,– až 4.000,–Kč. Rozhodnutí o poskytnutí půjčky dostanete hned a převod peněz proběhne do 15ti minut. Vše se dá vyřídit on-line. Do 7 dnů vracíte jen vypůjčenou částku.

První půjčku zdarma a bez poplatků přináší i společnost Perfect Money s.r.o.. Nabízí 1.000,–Kč až 3.000,–Kč s 0% úrokem a 0% RPSN. Vrátíte-li peníze do 21 dnů, neplatíte nic navíc. Navíc uhradíte-li vše včas, na další půjčku dostanete týden splatnosti zdarma navíc.

Ferratum společnost umožňuje zažádat si o 500,–Kč až 2.000,–Kč. Nenahlíží do registrů dlužníků, vyřízení je bez ručitele, bez potvrzení o příjmu a je bezúročná. Na vrácení máte 15 dnů.

Již od 50,–Kč do 1.000,–Kč si můžete vyřídit půjčku zdarma u společnosti ViaSMS. Využít tuto nabídku mohou i osoby nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené, nebo ti, kdo nemohou ručit. Na splacení máte 15 dnů.

Bezúročné půjčky patří k nejžádanějším. S řádným splácením nic nepřeplatíte a stanete se ověřeným klientem, který do budoucna může získat výhodné podmínky, bonusy a jiné příjemné překvapení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *