Situaci, kdy nám pochybí peníze před výplatou, zná každý z nás. Většinou si říkáme, že to do výplaty nějak doklepeme i bez peněz. Jenže najednou přijdou domů složenky s nečekanými výdaji. Tyto nečekané výdaje nás donutí přemýšlet nad tím, jak probém vyřešit a výdaje zaplatit. Když řešíte situaci, že je do výplaty daleko a do kapsy hlouběji, mohou ji pomoci vyřešit nově nabízené finanční produkty.

Půjčka před výplatou je označení pro speciální druh půjčky. Představuje ideální pomoc pro spotřebitele ve finanční krizi předtím, než jim zaměstnavatel dá výplatu. Většinou se jedná o drobnější částky v řádu tisícikorun, které se takto půjčují. Splatnost je několik dnů, nebo týdnů. Pro vyřízení nepotřebujete doklad o výši příjmu, ani ručitele. Specifické podmínky si určují sami věřitelé a to individuálně. Mnohdy narazíte u tohoto druhu i na bezúročné půjčky. V rámci těchto bezúročných půjček před výplatou hradíte fixní poplatek.

Uvedený finanční produkt najedete i v nabídce soukromých investorů. Pokud projevíte zájem o jejich nabídku, důkladně si ověřte a zkontrolujete podmínky ve smlouvě.

Samozřejmě se tak ale nevyhnete poplatku za prodloužení doby splatnosti. Pokud žádáte o tuto výpomoc poprvé, pravděpodobně Vám nebankovní společnost poskytne jen několik stovek korun. O tuto formu nebankovní půjčky však můžete žádat několikrát. Dodržíte – li věřitelovi podmínky, můžete si zažádat příště i o vyšší sumu.

Zápory této finanční výpomoci

Rychlá a bezproblémová transakce bývá mnohdy vykoupená také několika stinnými stránkami. A nejedná se pouze o kratší dobu splatnosti. Jde především o poměrně vysoký úrok, či pevně stanovený poplatek. Proto si dobře rozmyslete, zda bude schopni svůj finanční závazek uhradit včas a bez problému. Skutečností je, že celá řada společností Vám dnes nabídne i možnost prodloužení doby splatnosti o několik týdnů.

Výhody

Půjčku před výplatou získáte v rozmezí od 1.000 Kč do 10. 000 Kč. Výhodou je, že díky tomuto faktu rychle a bezproblémově vyřešíte Váš aktuální finanční nedostatek. Nepotřebujete dokládat žádné doklady, potvrzení příjmu ani sebou mít ručitele. Splatnost finančního závazku je až 30 dní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *