pujcky-ihned

pujcky-ihnedStále více klientů má problémy s dokazováním bonity a tak pro ně bankovní půjčky a úvěry nejsou tou správnou cestou k získání půjčky. Naštěstí existuje ještě nebankovní sektor, v němž působí mnoho firem a společností, které půjčí i klientům s horší platební morálkou. Může jít například i lidi, kteří jsou v exekuci, nemohou doložit svoje příjmy anebo mají zápis v registrech dlužníků.

U nebankovních společností si pak mohou půjčit částky v hodnotě desítek tisíc korun, stačí jen vědět, která z nebankovních společností je tak správná.

Půjčky do 10 000 ihned

Asi nejrychlejším způsobem, jak si můžete o půjčku zažádat, je podat SMS žádost, případně se domluvit po telefonu s obchodním zástupcem. Tento způsob sjednání půjčky umožňuje několik vybraných nebankovních společností, mezi které patří například:

Tyto společnosti mají společné to, že nabízí pouze jeden typ úvěru a to tzv. SMS půjčky. Jedná se o formu finské půjčky, kterou si lze sjednat kromě žádosti přes internet také odesláním SMS zprávy ve správném tvaru anebo po telefonu. Formou těchto půjček si můžete krátkodobě půjčit až 10 000 Kč za jednorázový poplatek, který se platí při splacení dlužné částky.

Půjčky do 150 000 Kč s dokládáním příjmů

V případě, že si chcete půjčit větší obnos peněz, se můžete obrátit na poskytovatele jako je Provident či Homecredit. Ty vám půjčí snadno až 150 000 Kč, ovšem u nich už je nutnost dokládání příjmů. Jak u Provident tak u Homecredit si o půjčku můžete zažádat přes internet kdykoliv, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *