Známe to asi všichni. Do výplaty je ještě daleko a momentálně nám chybí nějaká ta stovka nebo tisícovka, jak se říká. A jelikož nemáme jiné možnosti, než si peníze půjčit, dopadají na nás deprese a stres. Protože všichni víme, že půjčky jsou peklo. Nehorázné poplatky, netransparentní podmínky a různé jiné nástrahy.

Ta doba je ale pryč. V současné době jsou na trhu půjčky, kdy nemusíte na peníze čekat dlouhé týdny, podmínky jsou již průhledné a hlavně přívětivé a nemusíte splňovat nesplnitelné. Stačí hledat.

Půjčky si můžeme rozdělit na půjčky od bankovních institucí a půjčky od nebankovních institucí. Je to základní rozdělení, které by nám mělo dát přehled o tom, jaké vlastně máme možnosti a co od koho čekat. Bankovní instituce jsou samozřejmě všechny banky a jim podobné subjekty. Nebankovní společnosti jsou finanční společnosti, které za určitých podmínek nabízejí půjčky lidem s mnoha výhodami.

Bankovní instituce jsou již zmíněné banky. Přestože se snaží udělat půjčky svým klientům mnohem přívětivější, pořád je pro mnohé lidi nedostupné získat potřebné peníze. Je to především kvůli tomu, že je nutné splnit různé podmínky. Ať se jedná o prokázání příjmu, po nahlížení do registru dlužníků a mnohé další. Někteří lidé, kteří již půjčky mají, prostě na potřebné peníze nemusí dosáhnout. Další nevýhodou může být i dlouhá doba, která provází schvalování půjček.

Nebankovní instituce jsou společnosti, které nabízejí rychlé půjčky lidem a nemají s bankou nic společného. Jsou velmi pružné a mohou se klientovi velmi dobře přizpůsobit. Podmínky, které jsou nutné pro splnění k získání peněz, jsou často mnohem přívětivější. Navíc ani nenahlížejí často do registru dlužníků. Poskytují i zajímavé a velmi rychlé půjčky, které banky nabízet zatím nemohou. Co je tím myšleno?

Peníze můžete mít ihned. Jedná se o půjčky online, sms půjčky nebo jiné rychlé půjčky. Peníze můžete mít na účtu v řádech desítek minut! Takové výhody nabízí právě nebankovní instituce. Tyto půjčky jsou především vhodné pro lidi, kteří si potřebují půjčit jen několik málo tisíc korun a to velmi rychle. Jedná se totiž o krátkodobé půjčky.

Nebankovních institucí je na trhu velké množství. Pojďme si ale vybrat jednu společnost, která nám poslouží jako ukázkový příklad. Společnost Crediton je firma poskytující půjčky do výše 7500 Kč. Půjčky nabízí za transparentních podmínek a klienti mohou peníze získat během 30 minut na svůj účet!

Crediton poskytuje půjčky za velmi nízkých poplatků, což je pro klienty skvělý přístup a rozhodně jim to půjčku zpřístupní. Pokud totiž lidem chybí do výplaty pár tisíc korun, mohou požádat o půjčku pomocí internetu. Crediton nabízí půjčky online, ale i sms půjčky. Ve srovnání s konkurencí za skvělých podmínek a nízkých poplatků.

Jak jsme si na příkladu uvedli, peníze můžeme získat celkem snadno a za dobrých podmínek. Nejsme vázáni na bankovní instituce a příjemný a přátelský přístup je pro nás to hlavní, co nám nebankovní společnosti nabízejí. Určitě je dobré srovnávat s konkurencí, protože jak jsme na příkladu viděli, můžeme ušetřit mnohé na poplatcích. Tyto rychlé půjčky nám mohou usnadnit nepříjemné nebo neočekávané situace a nemusíme se kvůli nim v životě takřka vůbec omezovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *