Půjčit si finance není dnes vůbec složité. Je mraky možností a způsobů, a každý z nich má něco do sebe. Pojďme se podrobněji podívat na některé současné nejoblíbenější možnosti:

SMS Půjčka

V případě že sháníte pouze drobnou krátkodobou půjčku, bez nepříjemného zdržování a ověřování, pak se dá doporučit produkt tzv. „sms půjčky„. Jde o úvěry drobných částek 500 – 10’000 Kč, ke kterému stačí jen vyplnit formulář se žádostí, nebo zaslat SMSku. Peníze poté jen přijdou na účet žadatele, nebo dorazí formou poštovní poukázky přímo k vám domů. Takovouto drobnou částku povětšinou umoříme do jednoho měsíce. Podobná půjčka se hodí zejména například jako půjčka před výplatou, nebo k neprodlenému financování neplánované nepříjemné situace.

Klasická půjčka

Úspěšně získat klasickou půjčku je sic o něco těžší, ale zase se touto formou dá získat větší finanční pomoc a to i při lepším úroku. Na trhu je opravdu velká spousta bankovních i nebankovních půjček. Liší se formou splátek, úrokem, rychlostí s jakou bude žádost vyřízena… Některé banky nahlížejí do registrů dlužníků, některé nikoliv. Zkuste například produkt půjčka od Home Credit.

Kreditní karta

Kreditní karta je specifickým druhem úvěru. Jedná se ve své podstatě o klasickou platební kartu, jen s tím rozdílem, že není propojena s bankovním účtem, ale s účtem revolvingovým. Ve standardní situaci je na kartě nulový zůstatek, výběrem z bankomatu nebo zaplacením vašeho nákupu se částka dostává do záporných hodnot. Tím úvěr, který je potřeba v alespoň minimálních měsíčních částkách umořit. Velká většina kreditních karet mimojiné má tzv. bezúročné období, ve kterém je možné dluh umořit bez nepříjemného úroku. Zkuste třeba kreditní kartu od České spořitelny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *