pucka-byt-v-centru

pucka-byt-v-centruVloni jsme si koupili s manželem pěkný byt v centru města. Stál nás sice veškeré úspory ale vyhnuli jsme se vzetí půjčky. Bohužel pro nás to byl starý dům a my jako mladí a nezkušení ani nepomysleli na nějakou kontrolu potrubí.

Což nás později hodně kruté vytrestalo když jsme se jednoho vrátili z práce místo vypraného prádla jsme našli vyplavenou koupelnu. O chvíli později se na chodbě ozvaly rozzlobené hlasy sousedů a jejich uštěpačné poznámky že doufají že jsme pojištění, protože napravit co způsobila jedna prasklá trubka bude stát hodně. Nebyli jsme.

Náš problém měl jediné řešení, vzít si půjčku. Ale co naplat tak jsme si na druhý den dali s manželem schůzku před bankou a šli o půjčku zažádat. Paní nám vše mile vysvětlila a tvářila se na náš požadavek půjčky velmi optimisticky. Naštěstí jsme díky naším slušným platům dostali půjčku v námi požadované částce a tak jsme brzy vše vrátili do původního stavu.

Samozřejmě jsme si v bance rovnou sjednali pojištění nemovitosti pro jistotu. Sousedům jsme upekli jako omluvu koláč a oni se omluvili že na nás byli prve nepříjemní, ale měli špatné zkušenosti s minulými nájemníky kteří je několikrát vytopili bez jakékoliv náhrady.

Tak takhle jsme díky půjčce urovnali naše sousedské vztahy. Navíc jsme zjistili že pán je instalatér a tak nám jednou za rok zkontroluje koupelnu abychom předešli případným nehodám. Půjčku už máme splacenou a tak je zase dobře.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *