auto-na-splatky

auto-na-splatkyBydleli jsme v malé vesničce. Příroda zde byla kouzelná,ale bylo to daleko úplně kamkoliv což byl docela problém. Zvláště když auto měl pouze přítel a já ne. Do práce jsem jezdila autobusem který jezdil  jen párkrát denně a tak jsem často a dlouho čekávala po zastávkách nebo po kavárnách než jsem se dostala domů.

Jednoho dne když mi autobus opět ujel protože jsem se v práci zdržela jsem si řekla a dost.Řidičský průkaz jsem měla,dříve jsem bývala docela obstojnou řidičkou, tak proč bych si nemohla pořídit auto také. Jenže tu byl ten hlavní problém- kde na auto mám vzít peníze.Nezbylo mi než si vzít půjčku.

Půjčka náš problém s penězi úplně vyřešila. Ani to nebylo tak nepříjemné jak jsem čekala. Hodně lidí se půjček bojí, nemají rádi ty nepříjemné formality které s půjčováním souvisí. Avšak představa opětovného čekání na autobus a stálé závislosti na druhých mě hnala vpřed abych si půjčku na auto vyřídila co nejdříve.

Paní které mi měla půjčku zařídit byla už na první pohled příjemná a bylo vidět že se skutečně snaží aby má žádost o půjčku dopadla kladně a já si konečně mohla koupit své vlastní autíčko.

Neplánoval jsem žádnou velkou investici, ale i tak slušné auto něco stojí a tak jsem si potřebovala půjčit minimálně 150 000kč. Na takovou půjčku jsem prý nepotřebovala žádného ručitele, bohatě jim stačilo že jsem byla dlouhodobým klientem v jejich bance a že mi na můj účet přicházel pravidelný příjem dosti solidní na to aby mi půjčku schválili.

Do 2 dní jsem měla půjčené peníze na účtu a s přítelem jsme začali hledat mé nové auto. Brzy jsme ho našli.Stálo necelých 140 000 takže mi z půjčky zbylo ještě 10 000 na dovolenou na kterou jsme vyrazili mým novým autem. Díky obyčejné malé půjčce se mi úplně změnil život – ted už nemusím vstávat o hodinu dřív a jsem doma za pár minut takže mám čas svému miláčkovi uvařit kávičku než se domů vrátí on.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *