cesta-kolem-sveta

cesta-kolem-sveta

Půjčka na cestu kolem světa

Vždy jsem snila o cestě kolem světa.Už jako dítě jsem si prohlížela obrázky vzdálených a nepoznaných zemí. Když jsem vyrostla pořídila si rodinu tak na velké cestování nebyl již moc čas a když už tak ne po světě,ale někam blízko k moři,aby si děti užily…

Čím byly děti starší tak jsme s manželem častěji snily  o tom že bychom až zůstaneme samy vyrazili na pár měsíců za poznáním. Všechny peníze jsme však upotřebili na důležitější věci- na vzdělání našich dětí a tak jsme se rozhodli že pokud chceme náš sen o cestě kolem světa uskutečnit  dokud nám zdraví slouží tak nám nezbude než využít nabídky banky a najít pro naše účely tu pravou půjčku.

Jelikož jsme byly u naší banky klienty již dvacátým rokem a naše příjmy byly stálé a konto vždy v plusu tak nebyl problém půjčku získat. Vše jsme propočítali a vyšlo nám že na cestu budeme potřebovat minimálně 200 000kč.

Než se někde vláčet, našli jsme Žádost o půjčku online. Hned druhý den jsme s manželem vyslechly rady naší poradkyně která nám představila všechny možné půjčky a seznámila nás se všemi formalitami potřebné k vyřízení půjčky.

Jelikož jsme již absolvovali podobné přednášky když jsme zjišťovaly informace u konkurence tak jsme měli přehled o aktuálních nabídkách půjčování peněz – půjček a věděli jsem že naše půjčka sice není úplně malá ,ale že máme slušnou šanci na její schválení.

Nakonec jsme se rozhodli skutečně pro půjčku v naší domovské bance a brzy nám přišla moc dobrá zpráva.Formality již byly snadné a po pár dnech jsme měli peníze k dispozici.

Trasu jsme měli naplánovanou již několik měsíců do předu a zbytek jsme nechaly na tom kam nás nohy zavedou.Uzavřeli jsem samozřejmě cestovní připojištění , zabalili potřebná zavazadla a vyrazili na cestu.

Nebudu zde popisovat náš cestopis,ale díky půjčce jsme si splnily náš sem.Za půjčené peníze jsme viděly skutečně hodně a zážitky nám vydržely ještě dodnes.

Půjčku již máme splacenou a jelikož jsme stále ještě ve formě plánujeme příští rok repete.Již jsem včera byla v bance se poptat na podmínky půjček – tentokráte bychom chtěli udělat rozšířenější okruh a tak si chceme vzít půjčku aspoň 300 000.

Paní říkala že s našimi příjmy (oba podnikáme)nebude problém si půjčku opět vzít.Rovnou mi dala letáček který si zítra pročtu.Už se těším až půjčku zařídíme a budeme zase na cestách. Jupí. :-)

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *