V současné době se do finančních problémů dostanete i nedopatřením druhých lidí. Velice častým případem je, že zaměstnavatel zpozdí výplaty, ale vy potřebujete v určité datum zaplatit splátku na hypotéku či leasing. Jestliže nemáte dostatek peněžních prostředků, potom budete vyhledávat jinou alternativu. Půjčovat si od známých se vám pravděpodobně nechce, a tak na scénu nastupují rychlé půjčky.

Ačkoliv bankovní domy mají ve svém produktovém portfoliu rychlé půjčky s poměrně nízkou úrokovou sazbou, zpravidla jsou dostupné pouze bonitním klientům a jsou charakteristické poměrně dlouhým schvalovacím procesem. Z těchto důvodů se spousta zájemců o půjčku obrací na nebankovní sektor, který už si svou pověst zlepšil.

U nebankovních půjček se zaměřte na…

Jestliže se rozhodnete pro rychlé řešení, pravděpodobně budete hledat spolehlivou nebankovní společnost. V této sféře působí nespočetné množství poskytovatelů, mezi nimiž se najde i pár podvodníků. Ale už dávno nejsou nebankovní půjčky tak nevýhodné, jak tomu bylo v minulosti. Dokonce bychom mohli říct, že vybrané produkty jsou svými parametry srovnatelné s těmi bankovními.

Hlavní výhodou je, že rychlá půjčka u nebankovní firmy je skutečně rychlá. Jakmile požádáte o půjčku, peníze dostanete ještě v ten den vyplacené na ruku, případně na bankovní účet. Nicméně musíte počítat s tím, že takové úvěry se poskytují pouze na nízké částky a na krátkou dobu.

Kde si o půjčku požádat?

Velice oblíbenou společností je Ferratum, která má ve své nabídce tři druhy krátkodobých úvěrů. Záleží na tom, kolik peněz a na jak dlouho si potřebujete půjčit. A nemusíte ani vyhledávat zástupce této firmy, protože vše si vyřídíte z pohodlí svého domova. Zvolíte částku, vyplníte online žádost a peníze poté přistanou na vašem účtu.