Líbí se vám myšlenka, že jednou něco poctivě uděláte a pak z toho budete další desítky let těžit? Přesně tento princip slibuje affiliate program sázkového webu a casina Unibet, které zrovna vstupuje na český trh.

Unibet je po světě dobře známý především díky sportovním sázkám. V Maďarsku a Švédsku je špičkou, takže kdo se dokáže zaměřit na tyto trhy, má vyhráno. Do ČR zrovna teď, v lednu 2017 vstupuje, a tak se i tady otevřou obrovské možnosti. Kromě služeb pro sportovní fanoušky a vášnivé hráče Unibet přichází i s neopakovatelným provizním systémem pro všechny partnery.

Provizní systémy pro všechny

Provizní systémy fungují v drtivé většině případů pořád stejně. Založíte si účet, dostanete vygenerovaný svůj unikátní odkaz a ten umisťujete všude, kde se dá. Někdo ho schovává do článků na svém blogu, jiný ho šíří po sociálních sítích a diskuzních fórech. Každý se snaží, jak umí. Profesionální marketéry affiliate uživí, běžný člověk si může přijít na pěkných pár tisíc korun měsíčně.

35 % doživotně

Že je segment casin a sportovních sázek nejvýnosnější, je známá skutečnost. V této oblasti se prostě odjakživa točí velké peníze. Provize 35 % je ovšem ojedinělá. A ještě k tomu Unibet láká na doživotní provize. Působnost odkazů nijak neomezuje. Jednou si prostě najdete čas na rozšíření odkazů (nejlepší je pracovat na tom dlouhodobě a každý den jich umístit několik) a pak už jen čekáte, kdo na ně klikne. Když přes ně někdo do casina zamíří za deset let, dostanete i za takhle dlouhou dobu své peníze. Na účet jsou posílány každý měsíc kolem 20. dne.

Česká podpora i rady do začátku

Více se o affiliate programu od Unibetu dozvíte na webu DozivotniProvize.cz. Najdete tam i tipy, jak vydělávat víc, a přibližné odhady, kolik peněz by vám mohla tato jednoduchá práce vynést. Výdělek je závislý pouze na vás, jste si vlastním pánem.