V průběhu zimy a na jaře spousta z nás vybírá nový pozemek nebo dům, na kterém začne v nejbližších měsících pracovat, budovat a připravovat svůj nový domov. Jestliže i vy patříte mezi šťastlivce, kteří se rozhodli koupit si nový příbytek, chatu či garáž, určitě vás bude zajímat, jak nakoupit co nejlevněji. A o ceně nerozhoduje jen cena samotné nemovitosti, ale také výhodná hypotéka. Čím výhodnější najdete, tím levněji vás koupě vyjde.

Kde najdete přehledný a jednoduchý srovnávač hypoték

Aniž byste museli sáhodlouze hledat na internetu, stačí kliknout na srovnání hypoték a záhy se dostanete na webové stránky, které vám nabídnou přehled těchto produktů od mnoha bank a spořitelen.

Zaujmout by vás mohla ČSOB hypotéka, která nabídne dostatek financí všem, ať už se poohlížíte po malé louce u lesíka na stavbu chaty, nebo potřebujete vyšší obnos peněz, protože si chcete nechat postavit prostorný dům na rozsáhlém pozemku.

Nechybí produkty od dalších na našem trhu známých společností, např. hypotéka České spořitelny, která vám nabídne 5 000 Kč až 7 000 000 Kč s úrokem již od 2,39%. Vyřízení je zcela zdarma a příjemné je i to, že si můžete zvolit dobu splácení od 60 do 360 měsíců. Celé vyřizování vám zabere méně než 2 minuty a vše vyřídíte online. Úroky jsou nejen výhodné, ale i garantované a využít lze i poradenství, které vám pomůže správně nastavit hypotéku. Nechybí možnost odložení nebo přerušení splátek, což je velmi výhodné např. v okamžicích, kdy onemocníte, nebo budete mít nečekané výdaje, jež vám znemožní řádně splácet.

Nebojte se koupit si nemovitost

Díky srovnání si vyberete hypoteční úvěr, který vám bude „ušitý na míru“. Zohledníte své příjmy, výdaje, nastavíte si únosnou výši splátek a budete si moct dovolit bydlet tak, jak jste si přáli, nebo si konečně dopřát vytoužený odpočinek na chalupě v klidném prostředí, daleko od města, kde po celý rok žijete.