Peníze hýbou světem a bez nich se prostě žít nedá, to je bez diskuze. Co však dělat v případě, že není kde potřebnou hotovost vzít? Z čeho zaplatit nenadálý výdaj, který nepočká? Ano, nejjednodušším řešením je půjčka. Bankovní i nebankovní trh nabízí mnoho možností, stačí si jen zvolit tu správnou podle své situace.

Nebankovní půjčka je řešením

Většina lidí zamíří pro finanční úvěr do banky. Jenže tady nevyhoví zdaleka každému. Žadatel musí splňovat mnoho podmínek, především doložit své příjmy. Ty navíc musí být dostatečně vysoké, aby se žadatel vešel do příslušných tabulek pro poskytnutí úvěru. Když v bance nechtějí vyjít vstříc, je tu mnoho nebankovních společností, které bývají ochotnější. Poskytnou půjčky bez doložení příjmů, takže peníze může získat i ten, kdo má v bance smůlu. Taková nebankovní půjčka ale skutečně pomůže jen v případě, že si dobře vyberete jejího poskytovatele.

Férová půjčka od Acema Credit

Kvalitním a korektním poskytovatelem, na kterého se může každý klient s důvěrou obrátit, je společnost Acema Credit. Tento nejvýznamnější poskytovatel zajištěných nebankovních půjček funguje na českém trhu už 16 let a v posledních několika letech prochází inovací, díky které je ještě přístupnější a atraktivnější pro široký okruh klientů. Nyní se může pochlubit i novým webem, kde se každý klient velmi rychle zorientuje, zjistí vše potřebné a rovnou může žádat o poskytnutí půjčky. A nová je také tvář garantující kvalitu, propůjčil ji slavný herec a moderátor Martin Dejdar. A ten si jistě dobře rozmýšlí, s kým naváže spolupráci, takže to jasně hovoří o důvěryhodnosti společnosti Acema Credit. Ale to ostatně mohou potvrdit i spokojení klienti, kterých je za ta léta dlouhá řada.

Vše rychle a jednoduše

Acema Credit je řešením prakticky pro kohokoliv. Dokáže nabídnout pomoc v případě, že je potřeba získat peníze na rekonstrukci bydlení, podnikání i jakoukoliv jinou záležitost. Půjčky na cokoliv může využít každý, a to bez toho, aniž by musel absolvovat složitou a zdlouhavou byrokracii s nejistým výsledkem. U banky také stačí jediný zápis v registru dlužníků a na dlouhá léta má člověk smůlu. Acema Credit ale nabízí půjčky bez registru, takže nehrozí žádný takový problém. Vše je vyřízeno rychle, férově, bez prověřování registrů, ověřování příjmů a dalších průtahů. Stačí mít pouze nemovitost, kterou úvěr zaručíte. Půjčit si přitom můžete od 100 000 až do 5 000 000 Kč.

Nízký úrok a transparentní podmínky

Nebankovní společnosti často nasazují jako kompenzaci za svou vstřícnost vysoké úroky, kdy klient půjčenou hotovost mnohokrát přeplatí. To ale u Acema Credit neplatí. Výhodou této společnosti jsou totiž i nízké úroky, které jsou srovnatelné s bankovními půjčkami. Samozřejmostí pak je transparentnost nebankovní půjčky, kdy se klient nesetká se žádnými skrytými poplatky a neplatí nikdy nic předem.