Přemýšlíte o žádosti o půjčku, ale nevíte, rozhodnout-li se pro bankovní či nebankovní půjčky? Jestliže již u banky nějakou půjčku máte, je docela možné, že další vám neposkytne.

Na rozdíl od nich jsou nebankovní společnosti mnohem přívětivější a své produkty nabízí i bez nahlížení do registru dlužníků, peníze poskytnou rychle a ty férové nechtějí žádné poplatky předem ani sankční poplatky či další.

Právě takovou najdete na internetových stránkách Snadnapujcka.cz.

Půjčka bez registru

O tomto typu půjčky už jste možná alespoň něco slyšeli. Jde o výhodný produkt, který je dostupný velkému množství zájemců. Často ani nevíme jak, a můžeme se ocitnout v registru dlužníků, kteří nesplácí řádně. Přitom stačí opožděná platba za telefon, nebo neprovedený trvalý příkaz, protože jsme měli na bankovním účtu méně finančních prostředků, než bylo potřeba… A právě tohle nebankovní společnosti vědí. Proto je půjčka bez registru výbornou možností i pro ty, kdo se z jakéhokoli důvodu ocitli v registru.

Nebankovní půjčka od Tommy Stachi s názvem Půjčka bez registru nemá žádné skryté poplatky a zároveň nebudete hradit nic předem. Příjemné je i výhodné úročení a samozřejmostí jsou jasné a srozumitelné podmínky.

Jde o hotovostní půjčku, při níž můžete mít peníze do 20 – ti minut na pobočce v Praze, nebo po podpisu smlouvy. Vyřídit si ji lze online, nebudete muset nikde chodit, nebudete-li chtít. A dostupnost je tak zaručena i těm, kdo mají Prahu „z ruky“.

Veškeré poradenství je zdarma a zeptat se lze na úplně cokoli. Jde o férovou společnost, která nemá co skrývat a chce, aby bylo klientům vše srozumitelné.

Kolik si můžete půjčit?

Půjčka bez registru uspokojí i požadavky těch, kdo potřebují vyšší částku. Do 100 000 Kč lze žádat o půjčku bez zástavy nemovitosti. V případě, že potřebujete více, než 100 000 Kč, je potřeba zaručit se nemovitostí.

Nebankovní půjčka od Tommy Stachi vám pomůže, ať už chcete využít peníze na cokoli. Stačí ji kontaktovat zdarma na tel. č. 800 187 187 a sdělit, jak vysokou částku potřebujete. O vše další už se postará kvalifikovaný tým pracovníků společnosti.