S nulovým úrokem můžete získat až 8 000 Kč na dobu až 30 dnů. Serióznost této nabídky (včetně podmínek poskytnutí půjčky) pak nedávno potvrdili i nezávislí analytici…

Řeč je o společnosti Zaplo Finance a její nabídce „první půjčka zdarma“, v rámci které můžete získat 8 000 Kč s tím, že vrátíte pouze těchto 8 000 Kč. Jedinou podmínkou, kterou musíte pro získání nulového úroku půjčit je vejít se do výše uvedené částky a zároveň požádat o svoji vůbec první půjčku u Zaplo Finance.

Kvalitu nabídky společnosti Zaplo Finance potvrzují i nezávislí analytici

Pokud jde o již zmíněné hodnocení nezávislých analytiků, to bylo v nedávné době publikováno na webu www.idnes.cz, konkrétně této stránce, kdy se společnost Zaplo Finance umístila na 2. – 3. místě s tím, že jako jediná společnost „na bedně“ (jediná z tří nejlepších společností) poskytuje první půjčku bez úroků. Navíc, na rozdíl od vítěze tohoto testu také poskytuje půjčky v částce vyšší jak 5 000 Kč (a to i novým klientům (vracejícím se klientům pak Zaplo Finance poskytuje až 15 000 Kč).

Co se analytikům na nabídce společnosti Zaplo Finance líbilo?

  • dostupnost společnosti na uvedených kontaktních údajích
  • prověřování finanční situace žadatelů o půjčku
  • poskytování půjček bez použití nestandardních zajišťovacích prostředků (půjčka, rozhodčí doložka)
  • sankce spojené s porušením podmínek půjčky ze strany dlužníka
  • členství v v registrech a ověřování totožnosti žadatele o půjčku

Žádost o půjčku probíhá online, vyjádření získáte do několika minut

Celý proces žádosti o půjčku probíhá online na webu www.zaplo.cz a nezabere Vám více jak 5 minut, vyjádření o schválení či neschválení půjčky Vám Zaplo Finance do několika minut od odeslání žádosti. Pokud jde o půjčené peníze, ty Vám Zaplo Finance, i jako novému klientovi pošle na bankovní účet uvedený v žádosti (zasílání peněz novým klientům na běžný účet stále není samozřejmostí a 13 % nebankovních společností poskytujících rychlé nebankovní půjčky stále posílá peníze složenkou, viz níže).

20150426180855

Zdroj: Finprehled.cz

Neváhejte, pokud aktuálně řešíte krátkodobý nedostatek financí, obraťte se s důvěrou na společnost Zaplo Finance a požádejte o její rychlou nebankovní půjčku, kterou můžete za určitých podmínek získat zcela ZDARMA.