Z domova už můžeme v dnešní době realizovat celou řadu různých věcí. Někdo z domova nakupuje zboží, jiný pracuje a další si zase vyřizuje své půjčky. V tomto směru tak není problémem, abyste si o ně zažádali i vy sami. Pokud budeme konkrétní, potom je třeba dodat, že je nutné samozřejmě žádat výhradně o ty správné.

Autor: Emilian Robert Vicol

V tomto směru vyhovují online půjčky bez registru. Jak už napovídá sám jejich název, tak to jediné, co k samotné žádosti potřebujete, je počítač, stejně jako tablet s připojením k internetu.

Online půjčky bez registru začínají vyplnění formuláře

Dále je třeba navštívit konkrétní společnost, která tento typ půjčky nabízí. Zatímco v počátcích tohoto segmentu bylo společnosti jenom několik, dnes je jich na několik desítek. Přesto je ale lepší volit ty ověřené a zkušené, mezi které se řadí:

  • Ferratum
  • Kredito24
  • Zaplo
  • CreditON

A například poslední jmenovaná společnost jasně říká: „Váš problém vyřeší krátkodobé nebankovní půjčky. Díky nebankovním půjčkám můžete získat peníze velmi rychle, často téměř ihned. Společnost creditON vám nabízí rychlé půjčky do výše 20 000 Kč

Samozřejmě vše začíná vyplněním online formuláře na webu konkrétního poskytovatele. Ten je velmi jednoduchý a interaktivní a tak si nakombinujete částku a také termín splatností.

Z jakých možností je možné volit?

Ačkoliv jsme výše uvedli i částku 20 000 Kč, musíme říci, že je spíše výjimkou, jelikož standardní nabídka je o něco nižší, než tato. Obecně je totiž možné půjčit si pouze částky menší, okolo 500 – 10 000 korun českých. Zde záleží na volbě konkrétního poskytovatele. Podobné je to i v případě, kdy si volíme termín splatnosti. Zatímco u některých není problémem získat peníze i na 45 kalendářních dní, mezi klasiku se řadí termíny od jednoho dne až po jeden kalendářní měsíc.

Proces vyřízení mají online půjčky bez registru rychlý

Po žádost samozřejmě nastává také proces schválení. Ten je velmi rychlý, jelikož z větší části probíhá zcela automaticky. To jasně vede k tomu, že peníze mohou být za pár minut odeslány na váš bankovní účet. V rámci schvalování navíc není třeba kamkoliv chodit ani nic dokládat a tak je vše vyřízeno z pohodlí vašeho domova. To, že není během vyřízení nahlíženo ani do bankovních, ani do nebankovních registrů je pro žadatele už věc zcela samozřejmá.

Jakmile peníze přijdou na bankovní účet, může s nimi být naloženo dle libosti. A to proto, že online půjčky bez registru jsou neúčelové. Ačkoliv většina lidí je využívá proto, aby řešila své krátkodobé finanční potíže, mohou být samozřejmě využity i na koupi jakéhokoliv zboží, nebo i služeb.

Důležité je pouze to, aby byly vráceny, jinak jsou účtovány nemalé poplatky a další nemalé úroky. A především to je ta hlavní nevýhoda daných nebankovních půjček, o kterých lze říci, že doslova ovládají tento trh.