By: Lisa Yarost

Každý z nás se můžeme ocitnout v situaci, kdy se dostaneme do náhlých finančních potíží. Stačí, když na delší dobu onemocníme, zaměstnavatel se zpozdí s vyplacením mzdy, pokazí se nám plynový kotel, nebo pračka a my ji budete muset nechat opravit.

Právě pro tyto účely se skvěle hodí některá z níže uvedených půjček, která pomůže překonat čas do další výplaty, na kterou netrpělivě čekáte.

Půjčku, kterou si vyřídíte jednoduše přes internet

Velmi snadno a rychle dostupné jsou půjčky online. Abyste takovouto půjčku mohli získat, stačí, když se zaregistrujete. Po přihlášení do systému si vyberete částku, o kterou máte zájem a dobu, na kterou si chcete peníze půjčit. Poté, co odsouhlasíte podmínky půjčky a odešlete žádost, vám bude doručen podpisový SMS kód. Ten použijte pro odsouhlasení smlouvy. Po přijetí souhlasu vám budou peníze ihned odeslány na autorizovaný bankovní účet.

Budete-li si přát splatit půjčku předčasně, je to možné. Nebudete za něj platit žádné poplatky ani sankce. Pokud se vám stane, že nebudete moci splatit půjčku v řádném termínu, můžete si ji až 3x po sobě prodloužit. Je ovšem nutné aby byl v den splatnosti půjčky uhrazen poplatek za její poskytnutí.

Půjčka získaná pomocí SMS

Dalším druhem půjček, které je možné získat snadno a rychle z domova, jsou SMS půjčky. Budete-li mít o ni zájem, po registraci zašlete žádost na tel. č. společnosti poskytující tyto půjčky prostřednictvím SMS, ve které bude uvedeno PUJCKATV, vaše uživatelské ID, částka a trvání, tedy např. PUJCKATV 123456789 2000 14.

Dojde-li k jejímu schválení, obdržíte SMS zprávu s ověřovacím kódem, s pomocí něhož musíte žádost potvrdit. Poté, co odešlete potvrzení SMS ve tvaru POTVRZUJI zaslaný ověřovací kód obdržíte rozhodnutí o poskytnutí či zamítnutí žádosti. Po úspěšném schválení vám budou požadované peníze převedeny na bankovní účet.

Využijete-li půjčky ihned k dispozici, během velmi krátké chvíle vyřešíte své starosti. Za pár dnů či týdnů svůj závazek zaplatíte z výplaty a vše je vyřešeno.