Zaměstnavatelé si nemohou dovolit platit zaměstnancům vysoké platy. Proto je velmi obtížné jak pro nezaměstnané lidi, tak i pro ty zaměstnané, pořídit si dražší věci bez předchozího dlouhodobého spoření, nebo jiné finanční výpomoci. Právě proto je tu Smart půjčka.

Jedná se o velmi dobrý produkt, který pomáhá vyřešit nepříznivou situaci a umožňuje pořídit si základní, ale i dražší věci.

Základní charakteristika a vlastnosti

Charakteristickým rysem půjčky je to, že se řadí mezi nebankovní půjčky. Tento specifický druh je na českém nebankovním trhu nabízen poměrně dlouhou dobu. Zároveň patří zmíněný produkt i do kategorie, která nepodléhá nahlížení do registru dlužníku. Což patří mezi hlavní vlastnost a výhodu zejména pro ty osoby, které se z nějakého důvodu do registru dlužníku dostali. Poskytovatelem Smart půjčky je společnost JET Money.

Komu je půjčka od společnosti JET Money určená?

Tato půjčka je určená především:

  • všem lidem, kteří nemají čas běhat po bankách a vyřizovat si potřebná potvrzení
  • všem lidem, kteří potřebují nutně hotovost bez složitého papírování
  • lidem bez pravidelného příjmu
  • důchodcům
  • maminkám na mateřské dovolené

Výše půjčky a potřebné kroky k jejímu získání

Je pravdou, že každému žadateli vyhovuje jiný finanční produkt. U produktu, který nabízí společnost JET Money záleží především na tom, jak velkou chcete půjčku a jak dlouho jí chcete splácet. Jistě budete přihlížet i k dalším parametrům, které mohou výrazně zvýšit celkovou sumu k vrácení. Jako jsou například skryté poplatky, RPSN a další věci.

Výše a snadné vyřízení bude vyhovovat všem lidem, kteří si chtějí půjčit od 5. 000 Kč do 50. 000 Kč. Jednotlivé a pravidelné měsíční splátky si můžete rozložit na osm či třináct měsíců. Splácení musí probíhat opravdu pravidelně k určitému datu v každém měsíci. K získání a schválení, které provedou pracovníci společnosti, budete potřebovat dva doklady totožnosti. Jedním z dokladů je občanský průkaz a druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz, cestovní pas, rodný list).

Náročnost a možnosti sjednání

Sjednání a vyřízení popisovaného produktu je velmi jednoduché. Ve své vlastní podstatě máte hned dvě možnosti, jak si produkt vyřídit. První možností je vyřízení žádosti online z pohodlí domova, druhou možnost představuje vyřízení telefonicky. Online žádost si vyplníte a odešlete. V případě telefonického sjednání s Vámi žádost vyplní operátor. Do dvou dnů Vás kontaktuje obchodní zástupce a doručí Vám peníze, až do domu.

Výhody

  • účel použití poskytnutých finančních prostředků je zcela na klientovi
  • výhodou půjčky je i jejich dostupnost a osobní přístup k žadateli při vyřizování žádosti o půjčku
  • v případě řádného splácení, existuje možnost refinancování půjčky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *