pujcka-na-ucet

pujcka-na-ucetBankovní úvěry by mohly být řešením problémů mnoha lidí, kteří by si peníze chtěli půjčit, protože jejich finanční situace není zrovna nejlepší. Problémem je však to, že banky nepůjčují peníze každému, protože nabízí úvěry pouze bonitním klientům.

Bonita klienta se dokazuje například tak, že nemá zápis v registrech dlužníků, má pravidelné příjmy a může ručit. Takové podmínky mnoho lidí nesplňuje, a proto se tito klienti obrací na poskytovatele z nebankovního sektoru, kde jsou podmínky mnohem přijatelnější.

Problémem u nebankovních půjček je však to, že většinou nevíte, zda jste si vybrali ověřeného poskytovatele, který peníze opravdu půjčuje. Existuje tam totiž mnoho podvodníků, kteří se snaží klienty v problematické situaci o peníze obrat místo toho, aby jim půjčili.

Časté podvody jsou u těch nebankovních společností, které vyžadují, aby klient zaplatil určitý poplatek předem. Protože je daná nebankovní společnost v případě podvodu často fingovaná a údaje jsou falešné, po zaplacení poplatku už ji není možno kontaktovat ani nijak zjistit, komu jste vlastně peníze půjčili.

Právě proto je lepší, když si vyberete půjčky bez poplatku předem. Takový úvěrů je dnes v nebankovním sektoru plno, ať už jde o SMS půjčky od Ferratum, o hotovostní půjčky od Provident či půjčky bez ručitele od Homecredit. Díky těmto půjčkám můžete získat sumu od 1000 – 150 000 Kč a to bez rizik a hlavně bez poplatků předem.

Nebankovní půjčky, u kterých není nutné platit poplatek předem se dělí na několik typů. Jde například o:

Každý typ této půjčky má své výhody a nevýhody a je určen do různých situací. Klienti by si tedy měli vybírat nejen podle toho, kolik díky půjčce získáte, ale také jakým způsobem vám budou peníze doručeny nebo jaká je doba splatnosti daného úvěru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *