Je potřeba řešit osobní finance? Že to slyšíte poprvé? Možné to je, ale přemýšleli jste někdy nad tím, zda neplatíte bance víc, než musíte? Napadlo vás, že existuje možná i lepší osobní účet, než máte? Uvědomujete si, že stačí malé porovnání a lze tak ušetřit stovky, ale možná i tisíce korun? Stačí malé zamyšlení a porovnání a dočkáte se třeba nejen lepších cen, ale i služeb a bonusů.

Banky nejsou již pouhými subjekty, které si určují podmínky a vy, s tím nemáte možnost nic dělat. Velká konkurence se dostala i do prostředí financí, finančních služeb a poskytování půjček – tedy i banky se musí mnohem více snažit, než tomu bylo před lety. A my, jako koncoví klienti a zákazníci, z toho můžeme mít mnohé užitečné a pozitivní bonusy.

Jak dlouho máte osobní účet u vaší stávající banky? A nezdá se vám, že platíte příliš mnoho? Za vedení účtu, za platby, za výběry v bankomatu, a přestože jste u vaší banky dlouhou dobu, nenabízí vám žádné výhody? Zamyslete se nad tím. Určitě jste zaregistrovali příchod úplně nových bank. A právě ty konečně rozvířili stojaté vody ve finančních službách.

Vedení účtu úplně zdarma? Založení osobního účtu a bonus zdarma? Výběry v bankomatu neomezeně zdarma? Ano, právě s těmito nabídkami nové banky přišli. Pro mnohé jsou to tak ušetřené stovky korun měsíčně, tedy tisíce korun ročně. A to se rozhodně vyplatí.

Pokud nemáte zrovna náklonnost k novým hráčům na trhu, změny se dějí i u stálých a již tradičních poskytovatelů. Tedy banky s určitou historií se těmto změnám musely přizpůsobit. Využijte toho. Půjčka nebo jiný produkt mohou být v kombinaci se službami, které využíváte, velmi výhodná. Informujte se o tom.

Banky však sázejí na neinformovanost jejich klientů. Informujte se. Jak na internetu, tak na infolinkách nebo se ptejte přímo na pobočkách. Nový produkt lze ale sjednat i přes internet a ušetřit tak čas. Využijte těchto možností a dopřejte si kvalitní služby za lepších podmínek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *