metro

metro

Je to už několik měsíců, co jsem jela metrem z práce domů. Koukala jsem, protože jsem se nudila, po nabídkách všeho možného. Po chvíli jsem si všimla poutavé reklamy na půjčky. Ten den mi ten leták o půjčkách byl docela ukradený, ale to jsem ještě netušila, že mé dceři v dalších týdnech změní úplně život.

Domů jsem došla celá zmrzlá a unavená a hned ve dveřích se na mě usmívala moje holčička že mi musí něco říci.

Tak jsme si po večeři sedly a ona mi vyprávěla, že ve škole za nimi přišly s nabídkou práce v zahraničí. Zpočátku na vyzkoušenou s možností pozdějšího prodloužení. Problém byl jediný, že letenku si každý hradí sám, což pro nás byl celkem problém, jelikož peníze navíc nám nikdy nezbývaly, natož na drahou letenku do Ameriky.

[hana-code-insert name=’sklik468x80′ /]

Jak jsem tak pozorovala nadšení své dcery, tak jsem pocítila silnou potřebu jí pomoci k jejímu snu. V tom mi na mysl vytanul leták s nabídkou rychlé půjčky. Matně jsem listovala v paměti a snažila si vzpomenout na banku která půjčku nabízela. Naštěstí jsem druhý den jela stejným metrem a tak jsem si okamžitě přepsala číslo, které má klient kontaktovat při zájmu o půjčku a v práci na něj zavolala.

Paní si se mnou domluvila schůzku a brzy jsme sepsaly vše potřebné co banka požadovala pro vyřízení půjčky. K mému i dceřinu štěstí půjčku schválili a já hned volala šťastnou zprávu dceři která neměla tušení o mé snaze, jelikož jsem jí nechtěla dělat plané naděje.

Za měsíc a půl moje holčička odlétala do Ameriky za svým snem s tím, že se za 2 měsíce vrátí. Ale osud tomu chtěl jinak. Práce byla opravdu tak dobrá, že jsme za chvíli měli peněz, že by se s nimi dalo tapetovat. Hlavně se tam ale ta moje holka zZamilovala a vdala a tak jsem za několik měsíců letěla do Ameriky na její svatbu a už jsem tam zůstala.

Půjčku jsme splatily ještě tentýž rok a teď si užívám svých 2 vnoučátek, která by jinak ani nebyla.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *