obyvaci-pokoj

Tím jsem si lámala hlavu již druhý měsíc. Jelikož jsem toužila na Vánoce mít konečně dovybavený obývák aby si měla návštěva tentokráte kde sednout.

obyvaci-pokojJenže mi pořád chybělo 50 000 které jsem měla dostat až po Vánocích. Proto jsem se nakonec rozhodla vzít si půjčku.V bance jsem paní svěřila na co půjčku chci a ona spočítala kolik budu muset přeplatit, zkontrolovala mé příjmy – jestli na půjčku dosáhnu a pak mě poslala domů že musí nechat návrh na půjčku schválit ředitelem banky.

Druhý den mi z banky zavolali že půjčku dostanu a ať se do banky co nejdříve dostavím pro vyřízení zbývajících formalit. Půjčka byla za chvíli sepsaná a penízky druhý den na mém účtu. Ještě ten večer jsme s manželem zajeli vybrat gauč a stěnu do obýváku. Naštěstí měli vše skladem a tak jsme si nábytek rovnou odvezli domů. Byly jsme úplně nadšení. Já druhý den pekla cukroví a manžel sestavoval stěnu.

Večer jsme se natáhli k filmu a ujídali rohlíčky.Ta půjčka se nám vyplatila.Byli by jsme čekaly ještě dva měsíce a pak se marně snažili najít něco ucházejícího mezi přebraným nábytkem.

Příště si zase půjčku vezmu – bude-li potřeba. Po novém roce mi přišly peníze jimiž jsme půjčku splatili. A tak jsme byli všichni spokojení. My i bankéři, kteří nám půjčku umožnili.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *