pujcka-online

pujcka-online

Jak sehnat půjčku online

Pokud hledáte půjčku online, asi už víte proč. Půjčky online mají tu výhodu, že nemusíte nikde běhat a shánět po městě. Vše zařídíte v teple domova a informace si můžete na PC rovnou setřídit, abyste lépe vybrali tu nejvýhodnější půjčku.

Asi nejčastější věc, kterou udělá člověk, který hledá půjčku online, je zadání fráze „půjčka online“ na Seznamu do vyhledávání. Proč to není úplně nejlepší řešení si řekneme za chvilku. Jaké výsledky se takovému člověku zobrazí?
V první řadě se na 2-3 pozicích objeví placené záznamy, tedy takové, kde si inzerent zaplatil, aby byl ve vyhledávání fráze „půjčky online“ úplně nahoře. To něco stojí a tak se cena za reklamu musí nakonec promítnout do ceny půjčky.

Když se podíváte na stránku výsledků vyhledávání vpravo, zjistíte, že pravý sloupec obsahuje další inzeráty, opět placené. Ten kdo zaplatí nejvíce je také nejvýše a zde platí úplně stejné pravidlo jako v předchozím případě. Tyto půjčky online se mohou opět prodražit.
Nakonec pod placenými záznamy najdete přirozené výsledky vyhledávání, které ale popravdě také nejsou zcela přirozené. Opět zde musel vlastník stránek, které půjčky poskytují investovat do toho, aby se dostal ve vyhledávání vysoko, ačkoliv tyto peníze neplatil přímo Seznamu.

Jak bychom půjčky online hledali my? Šli bychom na to odjinud. Když teď víme, že výsledky hledání jsou vesměs placené, hledání na Seznamu bychom nepoužili a místo toho bychom se poohlédli po stránkách, které se věnují financím obecně. Na nich potom určitě najdete i srovnání poskytovatelů půjček. To by mělo být nezávislé a tak zde rovnou uvidíte, kde se přeplatí více a která společnost má třeba netransparentní podmínky.
Takové stránky jsou např.: www.mesec.cz, www.penize.cz, www.finance.cz
Nebo zde je rychlá cesta k formuláři pro půjčku online.

[hana-code-insert name=’sklik468x80′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *