honzova hypotéka

honzova hypotéka

Hypotéka – Srovnání hypoték

Každý člověk minimálně jednou za život zažije situaci, kdy si pořizuje vlastní bydlení nebo se se stěhuje z menšího do většího. Pouze malé procento má rodiče, kteří jsou schopni celou akci zajistit a zafinancovat a ti ostatní mají našetřeno jen velmi málo nebo vůbec nic.

Dříve jste museli šetřit a šetřit a na stará kolena jste se možná dopracovali vlastnímu bydlení. Dnes je to o mnoho snazší, protože si peníze můžete půjčit. Snazší. Jak se to vezme.

Půjčit si dnes peníze na byt, tedy vlastně vzít si hypotéku, to není jen tak. Musíte se rozhodnout jak dlouho se bude hypotéka splácet, kolik si můžete dovolit splácet, zda se k hypotéce ještě pojistíte proti nesplácení a tomu všemu vévodí hledání nejlepších podmínek = nejmenších úroků.

Takových společností a bank, u kterých lze hypotéka zařídit je celá spousta a každá z nich má tolik různých nabídek, akcí a výhodných tipů, že se v tom často nevyznají ani bankovní poradci.

[hana-code-insert name=’sklik468x80′ /]

Můžete si udělat přehled sami, bez chození od banky k bance. Stačí prohledat internet a jednotlivé stránky bank s charakteristikou hypoték. Nevidíte ale už podmínky těchto hypoték a tak mohou být zjištěné informace zavádějící.

Chytrý Honza poradí

Řešením je jediná stránka, která vám přehledně ukáže aktuální úrokové sazby a sama dokáže zjistit, která hypotéka je podle vámi zadaných parametrů nevýhodnější a kde budete splácet a přeplácet nejméně. Jedná se o stránky www.honzovahypoteka.cz, což je tržiště hypoték, kde se setkávají ti, kteří hypotéku potřebují a ti, kteří hypotéku nabízejí.

Na jednom místě tak vidíte nabídky již 19 bank a na 600 poradců. Můžete sami preferovat některou z bank, potom si ji snadno vyfiltrujete a budete oslovovat svojí poptávkou jen poradce z této banky. Také pomůže vybrat lokalitu, ze které pocházíte. Díky tomu se vám nakonec může věnovat přímo člověk, který má lokalitu na starost. A vy ho budete znát předem.

Průměrná výše úroků je na www.honzovahypoteka.cz o několik desetin lepší, než průměr v ČR, takže jistě ušetříte nemalé peníze. A o to přeci jde!

honzova-hypoteka-2

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *